Bel ons maandag vanaf 8:30 uur
phone Created with Sketch.
030 227 33 44 - bel mij terug
email Created with Sketch.
bedrijfsverlichting Created with Sketch.

Hoe werkt Financial lease?

Bekijk hieronder hoe eenvoudig u LED-verlichting kunt leasen:

1. Bezoek van één van onze lichtadviseurs

Nadat wij contact hebben gehad via de mail of telefoon zal één van onze lichtadviseurs geheel vrijblijvend bij u langskomen. De betreffende adviseur maakt een inventarisatie op locatie om een volledig beeld te krijgen van de bestaande situatie en uw specifieke wensen.

2. Offerte 

Terug op kantoor zullen wij een gedetailleerde verlichtingsofferte voor u opstellen. Desgewenst kunnen wij hierin ook de installatiekosten meenemen. Tevens ontvangt u van ons het leasevoorstel met een bijbehorende terugverdientijd berekening. 

3. Leasebeoordeling

Wij zorgen dat u precies weet wat aangeleverd dient te worden voor een zo soepel mogelijke beoordeling door de leasemaatschappij. Na acceptatie kan met de definitieve leveringsfactuur een driepartijen overeenkomst worden opgesteld. U ontvangt deze overeenkomst van ons.

4. Levering 

De verlichting wordt geleverd op een vooraf afgesproken datum en verzendadres. In de meeste gevallen kunnen projecten op korte termijn gerealiseerd worden. Als u ervoor heeft gekozen om de installatie mee te nemen in de lease zal de verlichting door onze ervaren installateurs worden gemonteerd. Eventuele oude materialen worden meegenomen en gerecycled.

5. Nazorg 

Wij vinden het heel belangrijk dat u tevreden bent met het eindresultaat. Om hiervoor te zorgen zullen wij tijdens het gehele proces nauw contact met u houden om alle vorderingen te bespreken. Daarnaast ontvangt u fabrieksgarantie tijdens de gehele leaseperiode.

Neem contact op

Op werkdagen tussen 08:30 en 21:00 uur,
zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur.

Bel ons 030 - 227 33 44 - Bel mij terug
Mail ons info@verlichtingleasen.nl
WhatsApp ons 06 - 50 54 32 75

Onze merken

Bel mij terug!

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u binnen 24 uur terug.