Bel ons maandag vanaf 8:30 uur
phone Created with Sketch.
030 227 33 44 - bel mij terug
email Created with Sketch.
bedrijfsverlichting Created with Sketch.
Welke informatie hebben jullie nodig?
Afhankelijk van de aanbetaling kan dit verschillen. In de regel hebben wij voor een snelle acceptatie recente complete jaarcijfers (2017) van uw bedrijf nodig en een kopie uittreksel van de Kamer van Koophandel.
Is installatie inbegrepen bij financial lease?
Installatie is niet standaard inbegrepen. Echter, desgewenst kunt u de installatiekosten in de lease meenemen.
Is onderhoud inbegrepen bij financial lease?
De LED-verlichting die wij aanbieden heeft een gemiddelde levensduur van 50.000 branduren. Daarnaast ontvangt u 5 jaar fabrieksgarantie. U bent hiermee minimaal 5 jaar onderhoudsvrij.
Ben ik eigenaar van de verlichting?
U bent economisch eigenaar van de verlichting. De verlichting wordt door de leverancier aan u gefactureerd. De leasemaatschappij blijft gedurende de financial lease overeenkomst wel juridisch eigenaar van de verlichting.
Wat zijn de voordelen van financial lease t.o.v. operationele lease?
U bent economisch eigenaar, de verlichting staat op uw naam, u behoudt uw mogelijke investeringsaftrek en u heeft het fiscale eigendom. De btw van de aanschafwaarde kunt u direct terugvorderen bij de fiscus. Financial lease is transparant, u weet exact voor wat u betaalt en u staat niet voor verrassingen. Tevens is financial lease veel flexibeler, u kunt zelf een eigen inbreng (aanbetaling) doen en het is voordeliger bij tussentijdse afkoop. Na de leaseperiode bent u volledig eigenaar.
Waarom financieren jullie 100% van de aanschafwaarde exclusief btw?
Bij financial lease wordt de LED-verlichting aan uw onderneming gefactureerd, waardoor u direct de btw bij uw eerste aangifte omzetbelasting kunt terugvorderen. U betaalt de btw dus voor, net zoals bij de rest van uw zakelijke uitgaven.
Kan ik over het maandelijkse leasebedrag ook btw terugvorderen?
Nee, omdat u bij aanschaf van de LED-verlichting het volledige btw bedrag over de investering kunt terugvorderen kunt u niet nogmaals het btw bedrag over de aflossing terugvorderen. Uw maandelijkse leasebedrag is dus btw vrij.
Staan de maandelijkse termijnen vast?
Ja, de maandelijkse termijnen kunnen tussentijds niet worden gewijzigd.
Kan ik een financial lease afsluiten met een negatieve BKR codering?
Voor eigenaren van eenmanszaken of VOF’s met een lopende achterstandscodering hebben wij mogelijkheden, echter deze zijn wel beperkt.
Wat gebeurt er aan het einde van het contract?
Na de leaseperiode is de LED-verlichting volledig uw eigendom, zowel juridisch als economisch.
Wat gebeurt er als mijn bedrijf stopt?
Indien uw bedrijf stopt, moet het leasecontract worden ingelost. U kunt het contract en de LED-verlichting ook laten overnemen door een ander bedrijf. Hiervoor zal de betreffende leasemaatschappij wel een goedkeuring voor moeten geven.
Kan ik de verlichting voortijdig inlossen?
Ja, dit is mogelijk. U kunt versneld inlossen door extra maandtermijnen te betalen of voortijdig inlossen door het gehele openstaande saldo te voldoen. Onder welke voorwaarden dit kan, is afhankelijk van de leasemaatschappij waar uw overeenkomst is ondergebracht.
Aan welke voorwaarden moet ik voldoen om een financial lease aan te vragen?
Om LED-verlichting te kunnen leasen dient u ingeschreven te staan in het Handelsregister (KvK). Uitzonderingen hierop zijn de vrije beroepen.
Ik heb verlichting gezien die niet bij jullie op de website staat, kan deze bij jullie in de lease?
Om kwaliteit te waarborgen werken wij uitsluitend met onze vaste fabrikanten. Uiteraard kunt u altijd een concurrerend voorstel aanvragen.
Kan ik als particulier gebruik maken van Financial lease?
Gezien de opbouw van financial lease kunnen wij uitsluitend de zakelijke markt (B2B) bedienen. Wanneer u als particulier interesse heeft in LED-verlichting kunt contact opnemen om met de adviseurs van Bedrijfsverlichting.nl.
Waarom werken jullie met Bedrijfsverlichting.nl?
Verlichtingleasen.nl is onderdeel van Bedrijfsverlichting.nl en ontstaan uit de behoefte van onze klanten om energiezuinige LED-verlichting aan te schaffen zonder hiervoor direct een grote investering te doen: LED-verlichting binnen handbereik. Deze samenwerking zorgt voor een naadloos proces van deskundig lichtadvies, afhandeling van de financiering, tot aan de uiteindelijke levering van uw nieuwe verlichting.

Neem contact op

Op werkdagen tussen 08:30 en 21:00 uur,
zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur.

Bel ons 030 - 227 33 44 - Bel mij terug
Mail ons info@verlichtingleasen.nl
WhatsApp ons 06 - 50 54 32 75

Onze merken

Bel mij terug!

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u binnen 24 uur terug.