Bel ons maandag vanaf 8:30 uur
phone Created with Sketch.
030 227 33 44 - bel mij terug
email Created with Sketch.
bedrijfsverlichting Created with Sketch.

Wat is financial lease?

Financial lease is een interessante zakelijke leasevorm voor zowel kleine- als grote bedrijven. U kunt profiteren van alle voordelen van LED-verlichting zonder dat u daarvoor een grote investering hoeft te doen. Desgewenst kunt u ook de installatie in de lease meenemen.

U betaalt een vast bedrag per maand aan de leasemaatschappij, welke afhankelijk is van het te financieren bedrag en de gekozen looptijd. 

Bij financial lease is de leasemaatschappij juridisch eigenaar van de verlichting. U bent zelf economisch eigenaar, waardoor de verlichting op uw balans komt te staan.  Dit betekent dat u kunt profiteren van de volgende fiscale voordelen:

  • Gebruikelijke afschrijving;
  • Rente-aftrek;
  • Energie-investeringsaftrek (EIA);
  • Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA).

Als u overstapt op LED-verlichting bespaart u minimaal 50% op uw energiekosten. Samen met de bovenstaande fiscale voordelen betekent dit dat u voor een relatief klein bedrag per maand kunt overstappen op energiezuinige LED-verlichting. 

Als de afgesproken leaseperiode voorbij is wordt de verlichting ook uw juridisch eigendom. Aangezien u vanaf nu niks meer hoeft te betalen aan de leasemaatschappij kunt u nog nog jaren profiteren van een lagere energierekening en CO2 uitstoot.

Neem contact op

Op werkdagen tussen 08:30 en 21:00 uur,
zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur.

Bel ons 030 - 227 33 44 - Bel mij terug
Mail ons info@verlichtingleasen.nl
WhatsApp ons 06 - 50 54 32 75

Onze merken

Bel mij terug!

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u binnen 24 uur terug.