Bel ons maandag vanaf 8:30 uur

Danice ijscafé

Amsterdam, Nederland

In het bruisende centrum van Leiden hebben wij met trots één van filialen van Danice Ijscafe van de nieuwste LED-verlichting voorzien. Bij IJscafe Danice kunt u terecht voor een (h)eerlijke kop koffie of thee, een vers gemaakte smoothie, een lekkere lunch of een ambachtelijk gemaakt Italiaans ijsje. Het team staat dagelijks klaar om te zorgen dat iedereen, van jong tot oud, zich bij hun thuis voelt.

De winkel is uitgevoerd met een 3-fase railsysteem van marktleider Nordic Aluminium, waarin verschillende LED 3-fase railspots van de Nederlandse fabrikant Light4U zijn toegepast. Doormiddel van dit systeem is Ijscafe Danice flexibel in hun keuze qua positionering van de armaturen en het uitlichten van verschillende elementen in de winkel.

In dit project is voor warm wit (3000K) licht gekozen om een gezellige sfeer te behouden. Bovendien is er gebruik gemaakt van losse adapters, waarin verschillende hanglampen zijn gemonteerd.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Neem dan meteen vrijblijvend contact op met onze lichtexperts.

Project Danice ijscafé
Opgeleverd 2015
Land Nederland
Plaats Leiden
Fotografie Riley van Loo

Neem contact op

Op werkdagen tussen 08:30 en 21:00 uur,
zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur.

Bel ons 030 - 227 33 44 - Bel mij terug
Mail ons info@verlichtingleasen.nl
WhatsApp ons 06 - 50 54 32 75

Onze merken

Bel mij terug!

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u binnen 24 uur terug.