Cruyff

Cruyff is een iconisch en internationaal merk. Het merk probeert de wereld te veroveren door producten te ontwikkelen die beschikken over een unieke combinatie van traditioneel vakmanschap en avant-garde materialen en technieken. Het assortiment van Cruyff bestaat uit kleding en schoenen voor vrouwen, mannen en kinderen van alle leeftijden.

Cruyff Classics is onderdeel van Premium Inc. Dit bedrijf is met het hoofdkantoor gevestigd in Nederland en beschikt over showrooms en verkooppunten over de hele wereld. Premium Inc. is een agentschap voor verschillende kleine en grote merken.

Inmiddels heeft Cruyff Classics niet alleen de Flagship store in Nederland, maar heeft het onlangs ook de deuren geopend van een winkel in Barcelona. Voor beide winkels hebben wij het volledige project in samenwerking met onze vast partner Project 2000 weten te realiseren.

De winkel in Nederland is gevestigd in het centrum van Amsterdam aan de Kalverstraat. Cruyff Classics was op zoek naar een LED-armatuur waarbij de echtheid van de kleuren gewaarborgd bleven.

Philips heeft hiervoor een speciale kleurtemperatuur ontwikkeld: de Crisp white module. In deze module wordt 3000K (warm wit) en 4000K (naturel wit) gecombineerd. Door de warme kleur in deze module worden kleuren optimaal weergegeven. De witte kleur zorgt ervoor dat wit ook écht wit blijft.

Door de keuze voor LED-verlichting in de winkel proberen zij ook via deze weg een bijdrage te leveren aan een duurzame wereld.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Neem dan meteen vrijblijvend contact op met onze lichtexperts.

Project Cruyff
Opgeleverd 2017
Land Nederland
Plaats Amsterdam
Fotografie Onbekend

Neem contact op

Op werkdagen tussen 08:30 en 21:00 uur,
zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur.

Bel ons 030 - 227 33 44 - Bel mij terug
Mail ons info@verlichtingleasen.nl
WhatsApp ons 06 - 50 54 32 75

Onze merken

Bel mij terug!

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u binnen 24 uur terug.