PMD Solo per te

Ameide, Nederland

In één van de gezelligste straatjes van Utrecht, de Lijnmarkt, is PMD Solo per te gevestigd. PMD Solo per te is een kledingwinkel met eigentijdse, trendy damesmode en hippe accessoires. De gezellige boetiek is gevestigd in een monumentaal pand met uitzicht op de gracht.

PMD Solo per te is drie jaar oud en onlangs helemaal gerenoveerd. Bij het verbouwen was het voor de eigenaresse belangrijk dat winkel ruimtelijker en lichter zou ogen. Hier kon bedrijfsverlichting.nl bij helpen. Samen hebben we de voorheen donkere ruimte omgetoverd tot een zeer sfeervolle en warme ruimte die de winkelbeleving optimaliseert. In dit project wordt opnieuw bevestigd hoeveel licht voor een ruimte kan betekenen.

PMS Solo per te was opzoek naar een LED-armatuur die de warme kleuren in het interieur het beste tot hun recht zou laten komen om zo de sfeer te behouden. De beste keuze in deze situatie was dan ook een warm witte kleurtemperatuur (3000K) met een kleurechtheid (CRI) van 90-100.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Onze lichtadviseurs komen graag bij u langs voor een vrijblijvende inventarisatie op locatie. Neem contact op om een afspraak te maken.

Project PMD Solo per te
Opgeleverd 2016
Land Utrecht
Plaats Nederland
Fotografie Vera Moers

Neem contact op

Op werkdagen tussen 08:30 en 21:00 uur,
zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur.

Bel ons 030 - 227 33 44 - Bel mij terug
Mail ons info@verlichtingleasen.nl
WhatsApp ons 06 - 50 54 32 75

Onze merken

Bel mij terug!

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u binnen 24 uur terug.